Vedonlyöntibonukset

vedonlyöntibonuksetVedonlyöntibonukset listaltamme löydät viikon parhaat tarjoukset luotettavimmilta suomenkielisiltä vedonlyöntisivustoilta. Päivitämme vedonlyöntibonukset viikottain jatkuvan testauksemme perusteella, etsimme päivittäin uusimpia tarjouksia ja testaamme kaikki sivustot ennen suositteluamme. Suosittelemme avaamaan pelitilin vähintään kolmeen eri vedonlyöntitoimistoon parhaiden kertoimien löytämiseksi pelikohteisiisi muuten et pysty tehokkaasti vertailemaan ja valitsemaan parhaita kertoimia.

Vedonlyöntibonukset 2021 heinäkuu

Sivusto Vedonlyöntibonus Lisätietoa
2kpl 25€:n ilmaisvetoa + 100 ilmaiskierrosta
Kierrätys Ei kierrätysvaatimusta
minimikerroin 1.80
300 € bonus
Kierrätys 6x bonusraha
minimikerroin 1.50
2kpl 25€:n ilmaisvetoa + 100 € bonus
Kierrätys 6x bonusraha
minimikerroin 1.50
2kpl 10€:n ilmaisvetoa
Kierrätys Ei kierrätysvaatimusta
minimikerroin 1.80
50 € riskitön ensiveto
Kierrätys ei kierrätysvaatimusta
200 € bonus
Kierrätys 4x talletus + bonusraha
minimikerroin 1.80
100 € bonus
Kierrätys 5x bonusraha
minimikerroin 1.50
200 € bonus
Kierrätys 5x bonusraha
minimikerroin 1.60
170 € bonus
Kierrätys 6x bonusraha
minimikerroin 1.50
50 € bonus
Kierrätys 3x bonusraha
minimikerroin 1.60
100 € bonus
Kierrätys 8x bonusraha
minimikerroin 1.60
100 € + 10 € riskitön mobiiliveto
Kierrätys 4x bonusraha
minimikerroin 1.40
125 € bonus
Kierrätys 14x bonusraha
minimikerroin 2.00
125 € bonus
Kierrätys 14x bonusraha
minimikerroin 2.00

Yleisin vedonlyöntibonus on tällä hetkellä suuruudeltaan 100€ ja vain muutama vedonvälittäjä tarjoaa korkeampaa bonusta. Bonusrahan suuruutta ei kannata kuitenkaan pelkästään tuijottaa vaan on tärkeää ottaa huomioon myös kierrätysehdot ja minimikertoimet. Joskus voi olla kannattavampaa valita pienempi vedonlyöntibonus jos kierrätysehdot ovat väljemmät ja vaadittu minimikerroin sopii paremmin omaan pelityyliin. Ehkä vieläkin tärkempää on kuitenkin valita vedonvälittäjä sopivien pelikohteiden ja erityisesti kerrointen perusteella hyvien ylikertoimien löytämiseksi kuin pelkästään bonusrahan perusteella.

Vedonlyöntibonukset ovat uusille asiakkaille

Vedonlyöntibonukset ovat pääsääntöisesti tarkoitettu vain uusille asiakkaille, mutta vanhojakin asiakkaita muistetaan satunnaisilla tarjouksilla, joista vedonvälittäjät ilmoittavat yleensä sähköpostitse. Kaikki listallamme olevat vedonlyöntibonukset ovat tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja vaativat pelitilin avaamisen. Toisen pelitilin avaaminen ei kannata sillä se vaarantaa jo olemassa olevan pelitilinkin sulkemisen ja mahdollisesti voittojen menettämisen sääntörikkomuksen johdosta. Peliyhtiöillä on useita eri tapoja havaita väärinkäytöksiä, joten ei kannata kokeilla onneaan ja yrittää saada bonuksia epärehellisin keinoin.

Vedonlyöntibonusten ehdot

Vedonlyöntibonukset pitää aina niin sanotusti kierrättää ennen kuin saadut voitot voi lunastaa. Kierrättäminen tarkoittaa pelaamista talletetulla rahalla ennalta määritellyn kertoimen, yleensä 4-7 kertaa, verran ennen voittojen lunastusta. Kierrätyskertoimen ollessa 6 vaatii 100€ voittojen kotiuttaminen pelaamista vähintään 600€ edestä. Vedonlyöntibonus voittojen kierrättämiseen liittyy myös lähes aina ehto pelikohteen minimikertoimesta, joka on tyypillisesti 1,5 luokkaa. Minimikerrointa pienemmät panostukset pelikohteisiin eivät karruta voittojen lunastamiseen tarvittavaa kierrätysmäärää. Lisäksi jotkut vedonlyöntitoimistot edellyttävät vähintää kahden pelin rivejä kierrättämiseen.