Rugby Star

Rugby Star on Microgamingin viiden rullan ja 243:n voittotavan kolikkopeli, joka perustuu suosittuun urheilulajiin (rugbyyn) ja julkaistiin vuoden 2015 Rugby World Cupin aikana. Peli on pelattavissa 50:n sentin panoksesta 50:een euroon saakka kaikilla laitteilla ja se sisältää runsaasti toimintaa — pinottuja wildejä, Wild Pass -ominaisuus ja ilmaiskierros-ominaisuus Rullaavilla Rullilla.

Rugby Star kolikkopeli

Peruspelissä toiminta alkaa heti ensimmäisestä vihellyksestä. Pelissä on yli 40 wildsymbolia rullilla ja pinottuja wildejä rullilla 3, 4 ja 5 auttamassa sinua voittamaan isosti.

Hyödyt Rullaavat Rullat -ominaisuudesta, joka pelataan jokaisella kierroksella. Voittoyhdistelmän saadessasi, korvataan voittavat symbolit uusilla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden voittaa uudelleen ja uudelleen, kerta toisensa jälkeen.

Pelissä on myös Wild Pass -ominaisuus, joka käynnistyy satunnaisesti. Ominaisuudessa jopa kaksi rullaa (rullat 2, 3 tai 4) muuttuvat satunnaisesti wildrulliksi ja takaavat sinulle voiton.

Pelin pääominaisuus on kuitenkin sen ilmaiskierros-ominaisuus, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia Rugby Pallo -scattersymboleita minne tahansa rullille. Kolmella saat 15 ilmaiskierrosta, neljällä 20 ja viidellä 25. Kuten peruspelissäkin, myös ilmaiskierroksilla hyödyt Rullaavat Rullat -ominaisuudesta, joka antaa sinulle useita peräkkäisiä voittoja. Erona kuitenkin se, että kerroin kasvaa ilmaiskierroksilla yhdellä jokaisen voittavan kierroksen jälkeen — aina 10x-kertoimeen saakka!

Rugby Star vetoaa varmasti ainakin rugby faneihin, mutta jos unohdat pelin teeman, on Rugby Star kohtuuhyvä kolikkopeli. Peruspeli voi tarjota jopa 1620 kertaa panoksesi ja ilmaiskierros-ominaisuus jopa 2400 kertaa panoksesi.

Se on keskitason varianssin kolikkopeli, joka on hyvin tasapainotettu ja hyvä lisä Microgamingin portfolioon. Jos pidät Rullaavat Rullat -ominaisuudesta, löydät sen useasta muustakin Microgamingin kolikkopelistä, kuten korkean varianssin Playboystä ja ikonisesta Immortal Romancesta.