Reel Spinner

Reel Spinner on Microgamingin viiden rullan ja 15:sta voittolinjan kolikkopeli, joka on pelattavissa 15:sta sentin panoksesta 11:sta euroon saakka kaikilla laitteilla — pöytäkoneilla ja mobiili- ja tablettilaitteilla. Pelissä on kalastus-teema ja peli hyötyy yhdestä lisäominaisuudesta.

Reel Spinner kolikkopeli

Pelissä on värikkäät grafiikat ja rullien symboleihin kuuluu värikkäitä kaloja, veneitä, kalastuskiekkoja ja kompasseja. Miekkakala on pelin scattersymboli ja se käynnistää pelin ainoan lisäominaisuuden.
Saadessasi kolme tai useampia scatteria (miekkakala) minne tahansa rullille, käynnistät ilmaiskierros-ominaisuuden, joka on kaksitasoinen peli. Ensimmäisellä tasolla valitset veneen, joka paljastaa voittamiesi ilmaiskierrosten määrän — voit saada enintään 20 ilmaiskierrosta. Toisella tasolla, pyöräytät kalastuskiekkoa paljastamaan kertoimen, jonka saat voitoillesi — tämä voi olla jopa 5x-kerroin.

Lisäksi wildit esiintyvät pinottuina ominaisuuden aikana kasvattaakseen voittomahdollisuuksiasi. Ainoa huono puoli on, että ominaisuutta ei voi käynnistää uudelleen.

Reel Spinner on keskitason varianssin kolikkopeli, joka on graafisesti yksinkertainen, mutta varmasti onnistuu koukuttamaan sinut. Voit voittaa pelissä hurjat 10 000 kertaa panoksesi ollessasi onnekas! Jos pidät pelin teemasta, on Novomaticin Big Catch ja IGT:n Lucky Larry’s Lobster Mania 2 pelaamisen arvoisia.