Rabbit in the Hat

Rabbit in the Hat on Microgamingin viiden rullan ja yhdeksän voittolinjan kolikkopeli, joka on pelattavissa yhdeksän sentin panoksesta 18:sta euroon saakka. Tässä maagisessa kolikkopelissä jokainen kierros voi muuttaa rullat rikkauksiksi ja se hyötyy viidestä lisäominaisuudesta.

Rabbit in the Hat kolikkopeli

Taikuri voi palkita sinut neljällä eri taikurin hatulla peruspelissä, jotka ilmestyvät viidennen rullan yläpuolelle. Jokainen hattu siirtyy yhden rullan vasemmalle jokaisella kierroksella ja wild ilmestyy samalle rullalle kuin taikurin hattu, käynnistät kyseisen hatun palkinnon.

Ensimmäinen palkinto on Wild Rulla Hattu, joka laajenee ja muuttaa kokonaisen rullan wildiksi. Laajentunut wild voi myös tuplaantua satunnaisesti kumpaan suuntaan tahansa tai molempiin suuntiin — mahdollisesti antaen sinulle neljä täysin wildiä rullaa. Ilmaiskierros Hattu käynnistää 10 ilmaiskierrosta 1x-kertoimella. Jos Hattu käynnistää ilmaiskierros-ominaisuuden (selitetty alla), saat joko 2, 5, 7 tai 10 ilmaiskierrosta sattumanvaraisesti.

Seuraavana Raha Hattu, joka antaa sinulle satunnaisen rahapalkinnon. Mysteeri Hattu palkitsee sinut satunnaisesti yhdellä edellämainituista palkinnoista. Suosikkini on Wild Rulla Hattu, sillä kolmella täysin wildillä rullalla voit saada muhkeita voittoja.

Rabbit in the Hat on keskitason varianssin kolikkopeli, joka on nopeatempoinen ja täynnä energiaa ja yllätyksiä. Pelissä on tarjolla hurjat 1000 kertaa panoksesi voitettavaksi sekä peruspelissä että ilmaiskierros-ominaisuudessa. Kuten jo aiemmin mainitsin, Wild Rulla Hattu -ominaisuus on erinomainen, sillä siinä on mahdollisuus saada suuria voittoja kolmella wildrullalla. Jos pidät Microgamingin kolikkopeleistä, et voi mennä vikaan Immortal Romancen tai Jurassic Parkin kanssa.