Pretty Kitty

Pretty Kitty on Microgamingin viiden rullan ja 243:n voittotavan kolikkopeli, joka on pelattavissa kaikilla laitteilla (pöytäkoneilla sekä mobiili- ja tablettilaitteilla) 30:n sentin panoksesta 75:een euroon saakka. Pelin teemana ovat kissat ja vauraus ja peli uhkuu hienostuneisuutta ja ylellisyyttä.

Pretty Kitty kolikkopeli

Peli on asetettu samettiselle taustalle ja rullien symboleihin kuuluu viisi hienostokissaa jalokivikoristeisine kaulapantoineen (korkean arvon symbolit) sekä jalokiviä (alhaisen arvon symbolit). Korkean arvon symbolit ilmestyvät pinottuina peruspelissä — kun täysi symbolipino laskeutuu ensimmäiselle rullalle, kaikki muiden rullien vastaavat symbolit laajenevat.

Jos saat esimerkiksi valkoisen kissa -symbolin pinottuna rullalle 1, laajenee muilla rullilla olevat valkoiset kissat. Tämä tunnetaan Laajenevat Symbolit -ominaisuutena, joka on saatavilla tehostettuna ilmaiskierros-ominaisuudessa (lisätietoja alla).

Pelin pää ominaisuus on ilmaiskierros-ominaisuus, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia timanttikaulapanta -scattereita minne tahansa rullille — tämä palkitsee sinut 15:sta ilmaiskierroksella. Mikä tahansa rullalle 1 ilmestyvä täysi symbolipino laajentaa kaikki vastaavat korkean arvon symbolit muilla rullilla.

Lisäksi voit käynnistää ominaisuuden uudelleen, jolloin saat jälleen 15 ilmaiskierrosta — eli yhteensä 30 kappaletta. Jos täysi wildpino (Pretty Kitty -symbolipino) laskeutuu rullalle 1, kaikki muiden rullien wildit laajenevat — tästä ne suurimmat voitot tulevat

Voit voittaa Pretty Kittyssä jopa 933 kertaa panoksesi ja peli on erittäin vaihteleva, jossa suuria voittoja on tarjolla sekä peruspelissä että ilmaiskierros-ominaisuudessa pelin pinottujen symbolien ansiosta. Suuremmat voitot tulevat kuitenkin ilmaiskierros-ominaisuudessa, jossa voit saada laajenevia wild-symboleita.

Pretty Kitty on hyvä kolikkopeli ja se onkin yksi Microgamingin parhaimmista viimeaikaisista luomuksista — jos pidät pelin teemasta (ja varianssista), ovat IGTn Cats ja Aristocratin Miss Kitty suositeltavia pelikokemuksia.