Pollen Party

Pollen Party on Microgamingin viiden rullan ja 720:n voittotavan kolikkopeli, joka on pelattavissa kaikilla yhteensopivilla laitteilla 50:n sentin panoksesta 250:een euroon saakka. Tämä hunajamehiläis-teemainen kolikkopeli on varustettu kahdella lisäominaisuudella; ilmaiskierroksella ja “valitse minut” -kierroksella.

Pollen Party kolikkopeli

Visuaalisesti Pollen Partyssä on kirkas, sarjakuvamainen tyyli ja se sijoittuu vihreälle kukkulalle kaupungin laitamille. Pelissä on vaihtelevan korkuiset rullat; rullat 1 ja 5 ovat kolmen symbolin korkuisia, rullat 2 ja 4 neljän ja rulla 3 viiden symbolin korkuinen — tämä kuvaa hunajakennon rakennetta.

Värikäs ja hauska, rullien symboleihin kuuluu herkullisia alhaisen arvon symboleita, kuten hillo- ja hunajapurkkeja sekä neljä korkean arvon hunajamehiläisiä. Pelissä on kolme wildsymbolia, jotka korvaavat kaikki symbolit pelin kahta scatteria lukuunottamatta.

Mitä lisäominaisuuksiin tulee, on niitä pelissä kaksi. Ensimmäisenä Babee-lisäominaisuus, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia bonusscattereita minne tahansa rullille. Pääset valitsemaan 20 esineestä, joista 17 tarjoaa rahapalkintoja, kaksi poksahdus-esinettä (jotka päättävät ominaisuuden) ja Babee poksahdus-esto. Teet valintoja kunnes valitset poksahduksen.

Pidän kuitenkin enemmän pelin ilmaiskierros-ominaisuudesta, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia mehiläisscattereita — sinut palkitaan 12:sta ilmaiskierroksella. Ominaisuuden aikana keskirullalle (rulla 3) laskeutuva erikoiswild jakaa jopa kolme wildiä rullille — nämä tunnetaan Pölyttäjäwildeinä. Ominaisuuden ainoa huono puoli on se, ettei sitä pysty käynnistämään uudelleen.

Pollen Party on eloisa ja hauska kolkikkopeli, jossa voit voittaa jopa 440 kertaa panoksesi jokaisella kierroksella, mutta jonka varianssi on matala. Se ei ole missään nimessä Microgamingin paras kolikkopeli, mutta kuitenkin tervetullut lisä yhtiön kasvavaan portfolioon. Jos pidät vähän vaihtelevimmista kolikkopeleistä, löytyy Microgamingin valikoimasta runsaasti vaihtoehtoja — suosittelisin kokeilemaan Tarzania ja Immortal Romancea, jotka ovat pelattavissa nyt myös mobiili- ja tablettilaitteilla.