Playboy

Playboy on Microgamingin viiden rullan ja 243:n voittotavan kolikkopeli, joka perustuu Hugh Hefnerin vuonna 1953 perustamaan Amerikkalaiseen miestenlehteen, josta on kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi. Pelaamaan pääset 30:n sentin panoksesta 15:sta euroon saakka.

Playboy kolikkopeli

Pelin symboleihin kuuluu Playboy-pupuja, jotka esiintyvät Playboy Club -ominaisuudessa – voit käynnistää tämän ilmaiskierros-ominaisuuden saadessasi kolme tai useampia Aikakauslehti-symboleita minne tahansa rullille. Siinä on neljä ilmaiskierros-tasoa ja edistymisesi näkyy seurantapalkissa. Siinä on vuoden kestävä muisti, joten sinulla on runsaasti aikaa pelata kaikkia ominaisuuksia. Käynnistettyäsi ominaisuuden viisi kertaa, uusi taso avautuu. Ominaisuuden aikana ilmestyvät kolme aikakauslehti-symbolia antaa sinulle lisää ilmaiskierroksia.

Kimi -lisäominaisuudessa saat kymmenen ilmaiskierrosta 5x-kertoimella. Sofia -lisäominaisuus avavutuu käynnistettyäsi Playboy Club -ominaisuuden viisi kertaa ja antaa sinulle 15 ilmaiskierrosta Juoksevat wildit -ominaisuuden kera. Wildsymbolipino luodaan jokaiselle ilmaiskierrokselle ja Playboy logon ilmestyessä wildsymbolipino kasvaa yhdellä symbolilla per rulla.

Ashley -lisäominaisuutta pääset pelaamaan käynnistettyäsi Playboy Club -ominaisuuden 10 kertaa. Saat 20 ilmaiskierrosta Rullaavat Rullat -ominaisuuden kera. Saadessasi voittoyhdistelmän, sen symbolit räjähtävät ja ne korvataan uusilla — tämä antaa sinulle mahdollisuuden voittaa lukuisia kertoja yhdellä kierroksella! Kerroin voi kasvaa jopa 5x-kertaiseksi per kierros!

Viimeisenä Jillian -lisäominaisuus, jota pääset pelaamaan käynnistettyäsi Playboy Club -ominaisuuden vähintään 15 kertaa. Saat 25 ilmaiskierrosta Villi Yö -ominaisuuden kera. Villi Yö -lisäominaisuus käynnistyy satunnaisesti ja muuttaa jopa viisi rullaa wildeiksi per kierros. Se on samankaltainen Immortal Romancen Wild Desire -ominaisuuden kanssa — voit saada suuria voittoja tässä ominaisuudessa!

Tulen pelaamaan Playboytä usein, sillä se on erittäin samankaltainen Thunderstruck II:n ja Immortal Romancen kanssa. Pidän pelin grafiikoista ja Jillian -lisäominaisuus on pelin tärkein, sillä siinä voit saada jopa viisi wildrullaa per kierros. Sekä Ashley ja Jillian -lisäominaisuudet antavat sinulle suuria voittoja ja ovat vaihtelevaisempia kuin muut ominaisuudet.