Pistoleras

Pistoleras on viiden rullan ja 25:n voittolinjan kolikkopeli Microgamingilta. Se on pelattavissa kaikilla laitteilla 25:n sentin panoksesta 250:een euroon saakka. Pelissä on Villin Lännen teema, jossa on tarjolla rikkauksia. Pistolerasin grafiikat ovat rohkeat ja kirkkaat ja rullien symboleihin kuuluu hopealuoteja, oransseja auringonlaskuja ja punaisia röyhelöitä sekä myös kolme viettelevää sankaritar-lainsuojatonta. Pelin musiikki on erinomaista ja muistuttaa klassisen lännenelokuvan ääniraitaa.

Pistoleras kolikkopeli

Pelissä on kaksi lisäominaisuutta, joista voit hyötyä. Ensimmäisenä ilmaiskierros-ominaisuus, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia ilmaiskierros-scatteria — kolmella saat 15 ilmaiskierrosta, neljällä 20 ja viidellä 25. Kaikki ominaisuuden aikana kertyneet voitot kolminkertaistetaan. Hyvä puoli on se, että voit käynnistää ominaisuuden uudelleen korkean arvon symbolien ollessa pinottuina rullilla.

Toinen ominaisuus on Saluuna-lisäominaisuus, jossa sinut viedään Villin Lännen ytimeen — uhkea “pistolera” havittelee asettaan savuisessa saluunassa. Pääset valitsemaan 12:sta kohteesta, joissa Pistolerat piileksivät kolmen wildin lisäksi. Jatkat kunnet saat kolme Pistoleraa tai saat voittoja piilotettujen wildien kautta.

Pistoleras näyttää ulkoasultaan perinteiseltä, mutta sen lisäominaisuudet tarjoavat jännitystä ja palkintoja. Peli on matalan varianssin kolikkopeli, jossa on mahdollisuus voittaa enintään 60 kertaa panoksesi Saluuna-lisäominaisuudessa. Voit kuitenkin voittaa 440 kertaa panoksesi ilmaiskierros-omianisuudessa pinottujen korkean arvon symbolien ansiosta.

Vaikka Pistoleras onkin matalan varianssin peli, on se kuitenkin hyvin viihdyttävä ja tarjoaa runsaasti toimintaa — eivätkä seksikkäät señoritatkaan pahitteeksi ole. Jos kuitenkin etsit korkeamman varianssin peliä, on Microgamingin Jurassic Park ja Avalon II parempia vaihtoehtoja.