Peek-a-Boo

Peek-a-Boo on Microgamingin viiden rullan ja 40:n voittolinjan kolikkopeli, joka on pelattavissa kaikilla laitteilla (sekä pöytäkoneilla että mobiili- ja tablettilaitteilla) 40:n sentin kierrospanoksesta 100:aan euroon saakka. Pelissä on hauska Halloween teema, jossa lapsi (pelin sankari) yrittää nitistää kummitukset neonsäteillä. Pelissä on aavemainen musiikki, joka kuulostaa hieman Draculalta — siinä on syntetisaattoriääniä, jotka nopeutuvat ilmaiskierros-ominaisuudessa.

Peek a Boo kolikkopeli

Peruspelissä keskirullalle (rulla 3) ilmestyvä lapsi-symboli nitistää sattumanvaraisesti muiden rullien kummituksia neonlaserpyssyllään — tämä palkitsee sinut rahapalkinnoilla sekä nitistetyt kummitukset kerryttävät Kummitus Mittaria, josta voi myöhemmin saada ilmaiskierroksia.

Nitistettyäsi ja kerättyäsi 10 kummitusta, käynnistyy ilmaiskierros-ominaisuus, jossa saat lisäksi näiden kymmenen kummituksen rahapalkinnon. Aloitat kymmenellä ilmaiskierroksella, mutta voit pelata 13. Voittolinjojen määrä lisääntyy ilmaiskierros-ominaisuudessa 1024:ään, voittomahdollisuuksiesi parantamiseksi.

Saadessasi kolmen symbolin voiton ominaisuudessa, rullat 4 ja 5 pyörähtävät uudelleen, mahdollistaen neljän tai viiden symbolin voiton. Saadessasi neljän symbolin voiton, rulla 5 pyörähtää uudelleen, jotta voisit saada viiden symbolin voiton — tätä kutsutaan Spooky Reels -ominaisuudeksi.

Eikä tässä vielä kaikki! Hyödyt myös Super Pinotuista Wildeistä ominaisuuden aikana — nämä ilmestyvät rullille 4 ja 5, jotka ovat tasaisesti pinottu 12 symbolin pinoiksi. Tämä voi johtaa suuriinkin voittoihin ollessasi onnekas.

Peek-a-Boon grafiikat ovat pieni pettymys, eivätkä ne ole yhtä teräviä tai moderneja kuin muiden Microgamingin kolikkopelien grafiikat, kuten vaikka Game of Thronesin, Jurassic Parkin tai Terminator 2:n. Peli on kuitenkin nopeatempoinen ja jännittävä pelikokemus ja tässä keskitason varianssin pelissä on tarjolla jopa 950 kertaa panoksesi.

Peek-a-Boo ei ole missään nimessä paras Microgamingin tuottama kolikkopeli, mutta ei se huonokaan ole. Jos pidät Halloween-teemaisista kolikkopeleistä on Net Entertainmentin Blood Suckers erittäin suositeltava sekä myös Ash Gamingin Full Moon Fortune.