Oink Country Love

Oink Country Love on Microgamingin viiden rullan ja 45:n voittolinjan kolikkopeli, joka on pelattavissa 50:n sentin panoksesta 125:een euroon saakka kaikilla laitteilla (myös iOS ja Android). Oink Country Love vie sinut maaseudulle possujen seuraan. Pelissä on loistava ilmaiskierros-ominaisuus, jossa voit voittaa jopa 160 ilmaiskierrosta!

Country Love kolikkopeli

Peli perustuu Willy ja Chancho nimisiin possuihin, joiden tavoitteena on voittaa puolelleen Miss Southern Charm – suloinen maalaispossu. Tämä värikäs ja hauska sarjakuvamainen peli sijoittuu maatilalle. Rullien symboleihin kuuluu länsimaistyyliset pelikortit (A, K, Q, J ja 10) sekä myös banjoa ja viulua soittavat possut (Willy ja Chancho) ja tietenkin Miss Southern Charm.

Sekä Willy että Chancho ovat pelin wildejä ja korvaavat kaikki muut symbolit scatteria lukuunottamatta. Pelin scatter on kultainen lippu, joka laskeutuu kahden pinoina rullille 2 ja 3 – joten jopa seitsemän scatteria voi laskeutua rullille. Jos saat kolme tai useampia scattereita, pääset pelaamaan Barnyard Bash ilmaiskierros-ominaisuutta.

Kolme, neljä tai viisi scatteria, alkaen rullalta 1, palkitsee sinut viidellä, 10:llä tai 20:llä ilmaiskierroksella – jos hyödyt pinotuista scattereista, lisääntyy ilmaiskierrosten määrä. Saadesasi kaksi scatteria joko rullalle 2 tai 3, tuplaat ilmaiskierrostesi määrän — eli voit saada yhteensä jopa 40 ilmaiskierrosta.

Jos saat kaksi scatteria sekä rullalle 2 että 3, ilmaiskierrostesi määrä nelinkertaistuu — eli voit voittaa jopa 80 ilmaiskierrosta! Voit myös käynnistyää ominaisuuden uudelleen, jonka ansiosta voit mahdollisesti saada hurjat 160 ilmaiskierrosta ollessasi onnekas! Tämän lisäksi hyödyt myös Willy ja Chancho wildeistä ominaisuuden aikana, jotka ilmestyvät peruspeliin verrattuna säännöllisemmin.

Oink Country Lovessa on outo teema, mutta se on hauska kolikkopeli, jossa suurimmat voitot tulevat luonnollisestikin ilmaiskierros-ominaisuudessa. Pelin varianssi vaihtelee matalasta keskitasoon ja voit mahdollisesti voittaa jopa 570 kertaa panoksesi jokaisella kierroksella. Jos pidät possuista, suosittelen kokeilemaan NetEntin Piggy Richesiä, joka on erittäin ailahteleva.