Ninja Magic

Ninja Magic on Microgamingin viiden rullan ja 40:n voittolinjan kolikkopeli, joka on pelattavissa pyötäkoneilla sekä mobiili- ja tablettilaitteilla 40:n sentin kierrospanoksesta 50:een euroon saakka. Pelissä on Kiinalainen tunnelma, sillä se keskittyy kamppailulajeihin. Tavoitteesi on vapauttaa ninjojen taikavoimat kukistaaksesi vihollisesi.

Ninja Magic kolikkopeli

Rullien symboleihin kuuluu sekä nais- että miespuolisia ninjoja, sekä myös hämähäkkejä ja ampiaisia – Microgaming on tuottanut visuaalisesti miellyttävämpiä kolikkopelejä, mutta Ninja Magicin pelattavuus kuitenkin erottuu edukseen (lisää tästä alla). Ninja Magic -symboli on pelin wild ja se tuplaa voittosi ollessaan osa voittoyhdistelmää.

Mitä lisäominaisuuksiin tulee, on pelin tärkein ominaisuus Ninja Magic -lisäominaisuus, joka käynnistyy saadessasi kolme tai useampia temppeli -scattereita minne tahansa rullille. Kolmella scatterilla saat yhden ilmaiskierroksen 1x-kertoimella, neljällä saat kaksi ilmaiskierrosta 2x-kertoimella ja viidellä kolme ilmaiskierrosta 3x-kertoimella.

Ilmaiskierrosten alkaessa sinut viedään uudelle näytölle, mystisten jättiötököiden kukistamiseksi, jossa voit lisätä ilmaiskierroksiesi määrää ja kasvattaa kertoimesi arvoa. Saat valita ötökän 18 mahdollisesta valinnasta – jatkat valitsemista kunnes ‘Start Free Spins’ -vaihtoehto on valittu.

Pelissä on hurjat 40 ilmaiskierrosta tarjolla ja jopa 8x-kertoimella, joten toivottavasti onnetar on puolellasi valintojen kanssa. Olen onnistunut saamaan 20 ilmaiskierrosta 6x-kertoimella, jonka ansiosta sain mukavat 545 kertaa panokseni. Suurimman osan ajasta voit odottaa saavasi noin 10 ilmaiskierrosta kertoimella, joka vaihtelee yhdestä neljään.

Ninja Magic on keskitason varianssin kolikkopeli, jossa on tarjolla hyviä voittoja peruspelissä — suuremmat voitot tulevat melkeinpä aina ilmaiskierros-ominaisuudessa, sen 8x-kertoimen ansiosta. Voit voittaa 300 kertaa panoksesi jokaisella kierroksella, joten ominaisuus voi olla hyvinkin tuottoisa.

Ninja Magic ei ole paras Microgamingin tuottama kolikkopeli, mutta on kuitenkin tervetullut lisä sen kasvavaan valikoimaan. Suosittelisin pelaamaan muita Microgamingin pelejä kuten Jurassic Parkia tai Immortal Romancea.