Nappaa kuuma 50% reload-bonus

Heinäkuu on täynnä kuumia urheilutapahtumia aina Wimbledonin tenniskentiltä jalkapallon Confederation Cup 2017 nurmille. Nyt on loistava tilaisuus täydentää pelikassaa 10bet:n kuumalla reload-bonus tarjouksella, joka antaa 50% jatkotalletusbonuksen aina 30€ asti! Bonuksen lunastaminen on helppoa, teet vain talletuksen käyttämällä koodia 30JUMBO ja pelaat talletetulla summalla vähintää 1.6 kertoimisia vetoja, niin lunastat lopuksi reload-bonuksen. Tarjous on voimassa koko heinäkuun aina elokuun 2. saakka.

Reload-bonus maksetaan pelitilillesi automaattisesti kun olet kierrättänyt tallettamasi summan kerran ehdot täyttävillä vedoilla. Bonukseen oikeuttavat yksittäiset tai monivedot, muttei yli/ali ja muut tasoitusvedot. Talletettu summa ja lunastettu reload-bonus pitää kierrättää 6 kertaa 30 päivän sisällä, jonka jälkeen varat siirretään bonusraha tililtä varsinaiselle pelitilillesi.

Jos et ole vielä 10bet:n asiakas niin nyt on hyvä tilaisuus napata uusille pelaajille tarjolla oleva 200€ tervetuliaisbonus.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja siirry 10bet:lle pelaamaan!

10bet heinäkuun reload-bonus