Ilmaiskierroksia ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUKSIA

Guts tarjoaa pelaajilleen ilmaiskierroksia viikonloppujen kunniaksi Torstain Tripla tarjouksellaan. Tekemällä talletuksen torstaina pelaaja saa ilmaiskierroksia kolmena päivänä peräkkäin: perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tallettamalla ja pelaamalla torstaina alle 50€ saa viikonlopuksi 30 ilmaiskierrosta, 10 pyöräytystä per päivä. Tallettamalla vähintään 50€ saa tuplat enemmän ilmaiskierroksia, yhteensä 60 ilmaiskierrosta viikonlopuksi.

Ansaitut ilmaiskierrokset lisätään pelitilille päivittäin kello 12:00 ja ne ovat voimassa sunnuntain loppuun saakka. Kuten aina Gutsin ilmaiskierrosten voitot ovat kierrätysvapaita, tämä on merkittävä etu useimpiin muihin kasinoihin verrattuna ja kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Huomio ettei tätä tarjousta voi käyttää tervetulobonuksen kanssa ja saatu tervetulobonus pitää olla kokonaisuudessaan käytetty ennen kuin voit lunastaa tämän tarjouksen.

Klikkaa kuvaa ja lunasta ilmaiskierrokset ilman kierrätysvaatimusta. Jos et ole vielä Gutsin pelaaja, niin lunasta nyt heti antoisa tervetuliaisbonus ja pääset nauttimaan Torstai Triplasta jo ensi viikolla.

guts torstai tripla